insulPano, de nieuwe isolatie voor vloerverwarming

akoestische en thermische isolatie voor vloerverwarming

Het is nu mogelijk om met één enkel product een vloerverwarmingssysteem mechanisch te bevestigen en te beantwoorden aan de thermische isolatienormen terwijl het een uitzonderlijke akoestische prestatie biedt tussen verdiepingen (ΔLw 35 dB).

akoestische en thermische isolatie voor vloerverwarming

akoestische en thermische isolatie voor vloerverwarming

Voor akoestische en thermische isolatie tussen verdiepingen in appartementsgebouwen moest er tot nu ofwel gekozen worden voor een akoestische onderlaag waarin het verboden was om een vloerverwarmingssysteem te bevestigen. Ofwel gekozen worden voor panelen die een bevestiging toelaten maar geen hoge akoestische isolatie aanbieden.

Een unieke 3-in-1 oplossing

insulco, de Belgische specialist in contact-geluidsisolatie sinds meer dan 30 jaar, biedt voor het eerst op de markt de mogelijkheid aan om met één enkel product hoge akoestische prestaties met een vloerverwarmingssysteem te combineren. Deze innovatie beantwoordt aan de vereisten van de laatste akoestische normen en aan de EPB verplichtingen. De insulPano HF35 is een alles-in-één oplossing.  Geen enkele andere akoestische of thermische isolatie moet voorzien worden als aanvulling tussen verdiepingen !

Het verbeteren van de akoestiek in gebouwen is altijd de specialiteit geweest van de firma insulco. Het bedrijf ontwikkelt, produceert en verdeelt al meer dan 30 jaar onderlagen . Op een naakte betondal zonder hulp van een thermische uitvullingslaag, werd een uitzonderlijke ΔLw van 35 dB behaald. De insulPano HF35 biedt hierdoor de beste prestaties van de markt aan.


News insulPano de vloerverwarming oplossing

Download