De specialist in dunne isolatie

De specialist in dunne isolatie
akoestisch en thermischinsulco

insulco ontwikkelt, produceert en verdeelt al meer dan 50 jaar zowel akoestische en thermische isolatiematerialen als geotechnische producten. Ons gamma is samengesteld uit innovatieve technische oplossingen om te beantwoorden aan specifieke behoeften in de bouwsector, de tuinaanleg en het milieu.

 

Onze producten worden alleen aan professionelen verkocht of via bouwhandelaars.

 

Zeer breed gamma aan producten

Centrale ligging in de Benelux

50 jaar ervaring

Een team tot uw dienst

Contactgeluiden tussen verdiepingen… Een Delta Lw kan een andere verbergen!

NEWS

Contactgeluiden tussen verdiepingen… Een Delta Lw kan een andere verbergen!

De wedstrijd naar hogere dB’s van akoestische onderlagen voor chape levert soms zeer verrassende resultaten op. Sommige economische membranen geven een hogere Delta Lw weer dan andere meer technische en efficiëntere producten. Hoe is dit mogelijk?

Alle News →

Skytech Pro XL

NIEUW

Skytech Pro XL

Het Skytech Pro XL isolerend en ademend onderdak is de ideale oplossing om te gebruiken als aanvulling op de traditionele thermische isolatie tussen de kepers. De talrijke voordelen tijdens de plaatsing: Rollen van 18 m x 1 m +...

Meer info →

REFERENTIE


Het bedrijf insulco is wereldwijd bekend. Veel architecten hebben vertrouwen in onze materialen voor de uitvoering van hun projecten. De insulit onderlagen zijn aanwezig in appartementsgebouwen, kantoren en ziekenhuizen in vele landen in Europa, Afrika en Azië.

Alle referenties →