dB Strip 4+

Ontkoppelingsstrook met hoge prestaties


Ontkoppelingsstrook met hoge prestaties voor houten vloeren en lichte wanden

De dB Strip 4+ is een ontkoppelingsstrook in fysisch vertakt PE-schuim. Het akoestisch membraan is aan de ene kant voorzien van een piramidale structuur en aan de andere kant van een zelfklevend oppervlak met beschermstrook.
Deze ontkoppelingsstrook is speciaal ontwikkeld om de akoestische prestaties van lichte wanden of houten vloeren te verbeteren. Het is zeer eenvoudig en economisch te plaatsen.

1-db-strip-4-ontkoppelingsstrook-houten-vloeren-lichte-wanden
1
2-db-strip-4-ontkoppelingsstrook-houten-vloeren-lichte-wanden
2

Een houten vloer ontkoppelen:

De plaatsing van de akoestische strook dB Strip 4+ laat toe om het geluid van voetstappen tussen verdiepingen en vooral het kraken van de houten panelen tegen de draagbalken te verminderen. De dB Strip 4+ is speciaal ontwikkeld om de normale belastingen van een houten vloer te weerstaan. Het is een doeltreffende en economische oplossing voor een superieur akoestisch comfort.
Verwijder de beschermstrook en kleef de dB Strip 4+ ontkoppelingsstrook op de draagbalken voordat u de nieuwe vloer plaatst.

De dB Strip 4+ is een ontkoppelingsstrook in fysisch vertakt PE-schuim

Een lichte wand ontkoppelen:

Kleef de dB Strip 4+ op de buitenkant van de horizontale en verticale metalen profielen voor ze aan de muren, het plafond en de vloer te bevestigen. De ontkoppelingsstrook laat toe het contact tussen de profielen en hun steun te beperken. De dB Strip 4+ laat ook toe om alle oneffenheden van de muren, de vloer en het plafond weg te werken en om alle contouren van de wanden perfect dicht te maken.
Om de akoestische prestaties van de wanden te verbeteren wordt aanbevolen om de akoestische dB Strip 3+ stroken te kleven op de kanten van de horizontale en verticale profielen waarop ook de gipsplaten zullen worden bevestigd (zie insulco dB Strip 3+).


Voordelen

  • Zelfklevend
  • Multifunctioneel
  • Piramidale structuur
  • Massa-veer-massa principe

ontkoppelingsstrook in fysisch vertakt PE-schuim
ontkoppelingsstrook in fysisch vertakt PE-schuim

kenmerken:

Rol:

25 m x 78 mm


Dikte:

≥ 4,5 mm


Doos:

7 stuks


Pallet:

12 dozen met  7 stuks

Technishe fiche dB Strip 3+ en 4+ lees het online download

Ontdek ook onze andere Onderlagen voor houtstructuren: