Onderlagen voor parket


Dunne akoestische onderlagen voor semi-massieve zwevende vloeren, laminaten of vinylvloeren (LVT).De dunne akoestische isolaties voor zwevende parketten

Al onze dunne akoestische onderlagen voor parket- of LVT-vloeren zijn voorzien voor een zwevende plaatsing van de finale vloerbedekking.

Dunne isolatie voor zwevend parket: insulParq 2+ en insulSound Ultra+

Al onze geluidsisolaties voor zwevende parketten bieden de volgende voordelen:

  • Vermindering van de contactgeluiden tussen verdiepingen
  • Vermindering van de stapgeluiden in de ruimte waar het parket wordt geplaatst
  • Barrière tegen opstijgend vocht
  • Egaliseert kleine oneffenheden van de vloer
  • Kan gecombineerd worden met een vloerverwarmingssysteem
  • Op rol, snel en eenvoudig te plaatsen

Dunne isolatie voor zwevend parket: insulParq 2+ en insulSound Ultra +

De dunne akoestische isolaties voor zwevende parketten

De akoestische onderlagen met hoge prestaties voor half-massieve of laminaat zwevende parketten. Deze twee membranen verminderen zeer effectief de overdracht van contactgeluid tussen verdiepingen.
De insulSound Ultra+ onderscheidt zich van de insulParq en biedt een grotere vermindering van de nagalm van de voetstappen in de ruimte waar de parket wordt geplaatst.
Deze 2 onderlagen voor parket beschikken allebei over een geïntegreerde zelfklevende vlakke overlapping om de plaatsing te vergemakkelijken en om het oppervlak perfect dicht te maken tegen eventueel opstijgend vocht.

Onderlaag voor zwevende LVT-vloeren: insulit LVT

Zoals de naam al doet vermoeden is deze isolatie speciaal ontwikkeld voor LVT (Luxury Vinyl Tiles) vloeren, d.w.z. vloerbedekkingen die vervaardigd zijn uit harde of flexibele PVC of vinyl stroken of tegels.
De gekozen modulaire vloer in PVC zal beschikken over een inklikbare vergrendeling en zal zwevend op de insulit LVT geplaatst worden. Om te kunnen combineren met de insulit LVT mag de gekozen vinylbedekking niet voorzien zijn van een geïntegreerde onderlaag.