Ons bedrijf


Sinds meer dan 50 jaar produceert en verdeelt insulco akoestische, thermische en geotechnische producten.

Wij zijn voortdurend op zoek naar innoverende producten om op die manier betere oplossingen te kunnen aanbieden aan professionelen voor de uitvoering van hun projecten.

Zowel via telefoon, bij ons op kantoor of in onze professionele showroom, staat een dynamisch team ter beschikking van de professionelen om te helpen en technisch te ondersteunen. De showroom laat de professionelen tevens toe om meteen fysisch kennis te laten maken met de kwaliteit van de producten van insulco.

Presentatie van het bedrijf insulco in video:

Burelen:

Wij hadden de wens een origineel, modern, helder en aangenaam gebouw te verwezenlijken, die het bedrijf en het goede werkklimaat correct weerspiegelt. Het gebouw bestaat uit massief hout, met een overdekking uit natuurlijk cederhout en grote schuifpuien naar het zuiden toe. De muren en daken werden geïsoleerd met “Thermosulit“, ons thermo-reflecterend isolatieproduct. Voor de akoestische isolatie van de vloeren hebben wij onze onderlagen insulit en “Fibril“- versterkingsvezels gebruikt. De producten “WeedTex” en “Ritter” werden gebruikt voor de omgevingsaanleg.

Het is in deze aangename omgeving dat we u ontvangen indien u advies wenst te verkrijgen over onze producten. De showroom is toegankelijk van 8u00 tot 17u00 van maandag t.e.m. vrijdag. Wij kunnen ook informatie ontmoetingen organiseren in onze vergaderzaal.

Een leveringsdienst 24/48 u:

Een snelle leveringsdienst laat u een grote soepelheid in de realisatie van uw projecten toe. Een product besteld in de voormiddag kan op aanvraag de dag erna geleverd worden, besteld in de namiddag, dan zal het voor de tweede dag daarna zijn!

Een grote voorraad:

Met bijna 250 000 m² producten in stock is de kans groot dat uw product uit voorraad leverbaar is of afgehaald kan worden. Informeer eventueel naar een reservatie van uw benodigd product.

Een groot gamma producten:

Actief in de sector van de bouw, de openbare werken, het landschap en het milieu, biedt insulco een breed gamma geotechnische, akoestische en thermische producten aan.

Een centrale ligging:

Te Nijvel, gelegen langs de E19 , op een twintigtal minuten ten zuiden van Brussel. Zo biedt het u een centrale en strategische ligging in België.